Entreprenörernas röst i Bryssel!

Här har vi samlat ett urval av intervjuer, debattartiklar, krönikor och andra framträdanden i media.

Läs om Warborn

Ledare: Sverige borde uppvärdera företagsamheten

Nästan en halv miljon svenskar är egenföretagare och ungefär var tredje anställd i Sverige jobbar i ett småföretag. Siffrorna talar sitt tydliga språk om hur viktigt det är att vi ger goda förutsättningar för småföretagen att växa. Det är hos dem den största potentialen finns att skapa jobb och tillväxt, skriver Jörgen Warborn.

Till nyheten

Krönika: Nu skymtar friheten med det nya resecertifikatet

Efter alla tragedier, problem och begränsningar känns det så innerligt skönt att se saker röra sig i rätt riktning. Mer än fyra av tio svenskar är vaccinerade och under de kommande veckorna väntas rekordstora leveranser. Tacksamheten är vi skyldiga vetenskapsmännen och sjukvårdspersonalen som gjort det möjligt går knappt att formulera i ord, skriver Jörgen Warborn.

Till nyheten

Ledare: Var är uppstartsplanen, Löfven?

Halland är ett utpräglat turistlän och i flera av våra kommuner fördubblas befolkningen under sommarmånaderna. Detta innebär att vi är starkt beroende av de intäkter och arbetstillfällen som turismen genererar. En sommarsäsong som glider oss ur händerna på grund av osäkerhet om restriktionerna framåt skulle innebära förödande konsekvenser för Halland, skriver Jörgen Warborn.

Till nyheten